over ons

Maak alvast online kennis

januari 2020

Vuurwerk, oliebollen, champagne én de lancering van De Waag Constructeurs.

Maanden voor de daadwerkelijke oprichting zijn Luuk Doyer en Dave van Bilsen druk met elkaar in overleg. Hoe zou het zijn om onze specialismen, ambities en krachten te bundelen? Beide al jarenlang werkend als constructeur vanuit een eigen eenmanszaak kennen ze het klappen van de zweep.

lees verder

Dave van Bilsen

Luuk en Dave zijn geen onbekenden van elkaar. Ze hebben elkaar in 2001 leren kennen bij het doorlopen van de HTS te Tilburg. Na de HTS hebben Luuk en Dave beide over een periode van ongeveer twee jaar afzonderlijk bij een ingenieursbureau gewerkt. In 2007 liepen ze elkaar weer tegen het lijf op hetzelfde ingenieursbureau.

Luuk Doyer

Na jaren als naaste collega’s te hebben gewerkt, vele mooie, sterke en aangrijpende verhalen te hebben gedeeld, besluit Dave in 2014 een sprong in het diepe met een eenmanszaak. Hoewel de contactmomenten minder werden, bleven ze elkaar wel op de hoogte houden van alle ins en outs op de werkvloer.

filosoferen veranderde in werkelijkheid

Goed voorbeeld doet volgen.

Luuk richt in 2016 zijn eenmanszaak op. De daaropvolgende jaren stonden in het teken van het opbouwen van een klantenbestand en fijne werkrelaties, beide vanuit hun eigen eilandje. Door de jaren heen is er vaker gefilosofeerd over een mogelijke samenwerking. Halverwege 2019 veranderde het filosoferen in werkelijkheid. De spreekwoordelijke kogel was door de kerk en beide eenmanszaken zouden eind december overgaan in één bedrijf: De Waag Constructeurs.

Na een vliegende start in 2020 blijkt de orderportefeuille dermate groot te zijn dat gezocht werd naar een medewerker. Vanaf oktober 2020 heeft Dion zich als constructief medewerker aangesloten bij De Waag Constructeurs. Naast een vaste werknemer beschikt De Waag Constructeurs tevens over een vaste flexibele kring met zelfstandigen welke bij hoogtij constructieve werkzaamheden uitvoeren.

De Waag Constructeurs zijn gevestigd in het voormalige Waag-pandje gelegen aan de Langpoort te Weert. Het pand waaraan de Waag Constructeurs ook hun naam hebben ontleend.

De Waag Constructuers vaart onder de volgende kerngedachten:
  • Gedreven
  • Dynamisch
  • Flexibel
  • Meedenkend
  • Persoonlijk
  • Transparant
  • Efficiënt
  • Innovatief
  • Praktisch

contact

Voor al je vragen
en vrijblijvend advies

Voor al je vragen en vrijblijvend advies